Tuesday, May 29, 2007

Craciun in plina vara!

Si astazi mai intoarcem o fila din cartea istoriei si ne oprim in dreptul zilei de 29 mai. Si ne intoarcem in urma cu aproape cinci secole si jumatate, in anul 1453, cand era cucerit Constantinopolul de catre Sultanul Mahomed al II–lea, fapt ce însemna sfârşitul Imperiului Bizantin. Si intrucat canicula ne da mari batai de cap, o coca-cola se potriveste de minune! De aproape un secol, brandul Coca Cola rezista foarte bine! In 1986, pe 29 mai, chimistul John Pemberton realiza prima reclama a celebrei bauturi, care aparea in Atlanta Journal. Rosul si albul nu inseamna doar insemnele Coca-Cola. Merry Christmas va spune ceva? Chiar daca este plina vara, unii se gandeau la Craciun deja. In 1942, pe 29 mai, Bing Crosby inregistra albumul cel mai bine vandut din istorie si anume White Christmas. Putin aer de iarna nu ne-ar strica, asa ca pana maine va doresc sa aveti parte de cat mai multa racoare!!!

4 comments:

Anonymous said...

Interesante lucruri se intamplau pe 29 mai...as adauga aici ca il aniversam in aceasta zi pe Nicu Alifantis...si pe mine:D "La multi ani!"

Flashback said...

La multi ani! Stiam eu ca trebuie sa fie un sarbatorit astazi!!! :p

Anonymous said...

a, si tocmai am descoperit ca tot astazi aniversam si pe Cheng Fei, actuala campioana mondiala la sarituri si sol (gimnastica artistica). Scuze, nu m-am putut abtine:D

Flashback said...

Oricum, tu esti principala sarbatorita!!! LA MULTI ANI!!!